Meditació contemplativa a l’Empordà

Salt de la Reina: Alè i Batec

Un lloc i un temps per deixar-se sentir, ressentir i ressonar; on el silenci es fa presència viva

Meditació contemplativa a Palau Saverdera (Girona). Empordà

La proposta de la meditació contemplativa va encaminada a les persones que se senten cridades a endinsar-se cap al seu espai intern de silenci i quietud per tal d’obrir-se mitjançant l’apaivagament de la ment i del cos a la percepció més enllà dels sentits físics. El procés obre el camí cap a la unificació amb nosaltres, els altres, l’esperit i el cosmos. El recorregut comença amb l’aprenentatge de la postura corporal, l’atenció en la respiració, apuntalaments del cos, posició de les mans i recerca del mantra personal.

En una casa asseguda sobre una part de l’antic castell del segle XII envoltada de pati i jardí, en un entorn municipal amb dos parcs naturals i en un espai que destil·la pau, serenitat i harmonia.

Proposem dos tipus de meditació contemplativa:

  • Individual
  • Grupal. Aquesta última en dos formats. O bé els divendres a les 18 h o bé el primer dissabte de cada mes amb intensiu de matí o matí i tarda.

Ubicació:

Palau-saverdera

C/Pallars nº 6, 17495 Palau-saverdera (Girona)

Horaris:

  • Divendres a les 18 hores
  • Dissabtes primers de mes (intensiu de matins o matins i tardes)

Cronograma

Les sessions d’entre setmana tindran una durada aproximada d’hora i mitja; primer durem a terme una lectura introductòria i després farem una hora de meditació dividida en dues parts de trenta minuts. Entre aquestes dues tandes de meditació farem un caminar meditatiu de cinc minuts. S’acabarà amb un recolliment i la possibilitat de qui ho desitgi de compartir l’experiència.

Els primers dissabtes de cada mes es farà horari intensiu de matins o de matins i tardes. Matins de 10:30-2 i tardes de 3-5:30. S’alternarà temps de meditació i descans en silenci. Hi ha la possibilitat d’estar al jardí, pati, terrassa i porxo si el temps ho permet. Les persones que es quedin tot el dia podran portar-se menjar i l’espai oferirà a qui ho desitgi fruita, pa i oli.

Instagram:

@saltdelareina