CONSULTA PSICOLÒGICA

Tant la consulta psicològica de Figueres com la de Palau Saverdera han estat creades buscant obtenir una atmosfera acollidora de pau i calma per tal d’afavorir la introspecció i el diàleg. Els dos espais han estat dissenyats i decorats per la psicòloga Consol Mercader, seguint un ideal de recolliment que permeti el contacte amb la profunditat de l’ésser.

Alhora les consultes són espais segurs on es pot expressar amb total llibertat i confiança el que es cregui convenient; sempre es guardarà el secret professional.

En particular l’espai de Palau Saverdera és òptim per dur a terme pràctiques de treball grupal i meditació.

El nostre horari és de dilluns a dissabte de 8:30 a 21:30. S’ha de concretar cita prèvia a través del telèfon o correu electrònic que es troben a l’apartat de “Contacte”.

VALORS I ESSÈNCIA

La paraula psicologia deriva de dues paraules gregues: psique i logos. Derivada del grec “ψυχή”, la psique fa referència a l’ànima en molts dels seus aspectes; des de l’alè vital que confereix energia fins a valors específics de la naturalesa humana. El logos derivat també del grec, fa referència a l’estudi d’un tema i la recerca del seu sentit. Així doncs, la psicologia busca endinsar-se en l’estudi de l’ànima i ho fa des de perspectives molt diverses, tantes com maneres d’entendre l’ànima hi ha. D’aquí surt la diversitat actual d’enfocaments en el món de la psicoteràpia.

A la consulta sempre es buscarà atendre a les persones des de l’enfocament psicològic que encaixa millor la seva realitat i moment vital.